torsdag 20 oktober 2011

500 piano pieces for left hand players...

The Swedish author and poet Tomas Transtromer is going to get the Nobel Prize this year. I read today that he is playing the piano with his left hand, as I do. I never thought I would ever see anyone more doing that!! He says there are 500 piano pieces written for the left hand. I´ve never heard of that. I wish I could find them somewhere!!



3 kommentarer:

  1. Vet du vad Anette, varje gång jag tänker på pianospel så tänker jag på dig. Jag vet att du är en perfektionist och aldrig är nöjd men jag blir alltid imponerad av dig! Jag hoppas att du hittar de femhundra pianostyckena. Kramar

    SvaraRadera
  2. Hoppsan sa!! Jag var inne på hotmail nu och då stod det plötsligt Jenny G där!! Kan du tänka dej att jag har faktiskt lyckats hitta lite gratis noter för vänsterhänta idag som jag kopierat. Jag har inte hunnit pröva att spela dem än. En del var ju alldeles för svåra att försöka sej på!! Om jag ska spela ett klassiskt stycke måste det ju vara lite melodi på det!! Så roligt att du tittade in förresten!! Ha så trevligt i helgen!! PS. I morgon kväll ska vi gamlingar i Grenarna sjunga i Bondstorp kl. 19.00 ifall ni har lust att ge er ut!! Kram!!

    SvaraRadera
  3. Åh vad roligt att du tipsar. Vi får besök i morgon och jag har ingen aning när de åker hem. Häftigt att du har hittat vänsterhänta noter också. :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly